Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att du ser att jag känner



jag vet att du vet
att jag vet
jag ser att du ser
att jag ser

och ändå
ändå
förnekar du det
ja ändå
vägrar du att inse

jag känner att du känner
att ditt hjärta slår
i samma tackt som mitt
det pulserar och bränner
men du ser allt i svart och vitt

jag vet att du ser att jag känner
och jag vet
att du vet
att du älskar mig

jag vet att du ser att jag känner
lika mycket som du
för mig




Fri vers av Emii
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-07 17:01



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Emii
Emii