Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni förstörde mig.

Alla ni som någon gång försökt fått mig på fall.
Ni lyckades varje gång jag föll för er.
Allt ni sa visade sig vara lögn allt verkligen allt.
FAN FÖR ER!
Ni gjorde mitt liv till ett rent helvete.
Jag förlorade en av mina bästa vänner pågrund av en av er.
Jag förlorade mig själv till alla er.
Du som kom sist av er förstörde den sista lilla gnistan jag hade kvar att orka vara glad.
Jag mår illa att veta att jag föll för er.
Att jag har ljugit för nästan alla jag känner.
Det är ingen som vet sanningen förutom du.

Det här kanske låter som en helt normal tonåringsliv men fan ni borde ha vetat bättre än att förstöra en osäker tonårings liv ni var alla äldre än mig.
Ni har säkert varit i samma sits som mig, ni måste ju ha varit små oskyldiga pojkar någon gång eller har jag fel?
Jag hade precis börjat byggt upp allt jag hade tappat då kom du, du som verkade vara så bra, så rolig snäll och inte världens snyggaste.
Jag trodde du var ute efter ett förhållande men icke sa nicke, efter en månad fick jag höra att jag var ett "chipsfetto" men vad kan jag säga jag började skratta, jag äter knappt chips och inte fan är jag fet.
Men det fick mig ändå att tänka och vilja gå ner i vikt.
TACK ALLA NI SOM HAR FÖRSTÖRT MITT LIV.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-03 23:21



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Låt dom inte ta dig!
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt