Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand.

Ljudet när någon säger lita på mig
Ljudet när någon har ljugit
Ensamheten man känner vill jag inte att någon ska få känna
den är alldeles för hård och svart
Samtidigt som jag ser kylan i mina ögon ser jag också varmheten av att veta att jag finns där för mig själv
Alkohol hjälper inte
det är bara mina tankar som får mig glad
sorgen som fanns där är nu borta
alkoholen för länge sedan uppdrucken
den hjälper en kväll men vad finns kvar sen?
Bara sorg,
därför säger jag till alla ni som känner som jag,
ta min hand vi ska åt samma håll vi ska till glädjens plats!




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt