Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda ords betydelse

"Tager du denna..till din.."

Ja.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-12-04 09:30



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
rödalacket, Ja! Tack för kommentaren! S-E
2010-12-04

  Seglaren
kärlek är ofta en viljeyttring
man kan säga 'ja'

"du skall älska"
vi har ett val, älska eller ej
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld