Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten du med dina tänder gnissla, på morgonkvisten vissla

Rinner
nerför dina
ben
tålamodsprövande
huvudvärk

Spriten
värmer
i sekunder
minuter
inuti
och utanpå
i form av ett
plastigt leende

Allting smälter
för eller
senare
snö,
mask,
prydnadssaker
men köp mer
för all del
du kan säkert
bli lycklig
nästan en halv
dag
skit i Buddismens
budskap

Fuck it all
och gör det
med en plånbok
som är tom,
mera rom
fyll alla
hål
täpp till
alla
tårkanaler
låtsas,
ljug gör
vad du måste
för att hålla
illussionen vid
liv

ingen bryr sig
om ditt svarta
inre ändå
bitch




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan