Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt kommer alltid vara mörkt och hårt ibland. Det är så, kommer alltid vara, men lär man sig hur man tar sig upp igen så blir allt så mycket enklare


Mörker

När allt bara försvinner,
glider mellan ens fingrar
allt är svårt & hårt
det verkar mörkare än någonsin
som om dagen försvunit
och bytts ut till natt
och evigt mörker
tänk då på att det alltid finns
en lampa eller ett litet stearinljus att tända
man måste bara finna dem i mörkret




Fri vers av Crull
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-04 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crull