Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är för seriös ibland..!


Jag

Hamsterbajs
är litet, runt & avlångt

Nästan som jag.




Fri vers av Crull
Läst 616 gånger
Publicerad 2006-03-05 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crull