Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt det ser ut

Den ligger där utstakad
Vägen som leder framåt
Min väg
Den som kommer att tillfredställa
Och göra mig lycklig

Ändå står jag här och stampar
Ser med en klump i magen
På det som ska göras
Steg som ska tas
Hinder som ska röjas

Så enkelt det ser ut
Att bara ta det första steget
Att gå min väg
Lita på stegen
Som tar mig framåt

Att bara kunna ta det första steget…




Fri vers av Emfre
Läst 388 gånger
Publicerad 2010-12-05 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre