Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skriker du?

Du klipper och klipper
Vad klipper du!?
Mina tånaglar, skriker du
Hur skulle jag kunna veta att det var tånaglarna du klipper?




Fri vers av Emfre
Läst 476 gånger
Publicerad 2008-03-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre