Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som är röda.

Ögonen är röda.
Tröttheten vill inte lägga sig.
Tre prov i rad på en vecka borde vara förbjudet.
Huvudvärk.
Ångest över att inte ha pluggat.
Allt börjar på engång.
December är inte en bra månad.
Allt ska göras nu.
Plugg som bara den.
Men snart jullov hur många längtar inte efter det?




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt