Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under en flykt från samhället och ord om ett liv i utanförskap.


Flykten

Flykten – 1879
Onda ben och sargat skratt.
Missfoster, oönskat fanskap, monster, en bortglömd skatt.
Mörkrets skapelse, tårars anledning, månens obeaktade son.
En människas förvånade blick, rikets solitära fån.
Elefantpojken flyr solens beröring och svekets trolösa tillgivenhet.
Flyr mot avlägsenhetens trygga famn, bort från mig själv, bort i oändlighet.




Fri vers av LanceUtah
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LanceUtah