Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudhunger


Det har varit få klämdagar i år, tyvärr




Fri vers av fröken svår
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken svår