Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontaktannons

Jag vill hitta en byggnadsentreprenör
som kan riva väggarna
av misstro,
lirka upp låset till min hjärtkammare
och jaga bort monstrerna under sängen.
Laga sprickorna
och måla nya motiv på mitt ödes vägg.




Fri vers av fröken svår
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-31 17:14



Bookmark and Share


  volaille
grym !
2010-12-15

  om en Siri
fuck you! du är så jävla bra att det skrämmer mig!
2008-08-31

  Lena Krantz VIP
Hi hi...ja den här var lite listig!

;o)
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

fröken svår