Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storstädning utan att hitta de minnen jag redan slängt och därför svalt djupare i mig


Städa ut livet

Jag brukar förvara mina kasserade drömmar
i burkar och fack där ingen längre kan röra dem,
ett för tjockt lager av damm gör kontakt
omöjlig för oss vanliga dödliga
oss döda
Vi som lämnar våra drömmar i burkar

Jag kan aldrig bli älskad
Ingen drömmer om mig på nätterna, det gör mig rädd
och så ofri man kan bli, mitt rum är inte mitt i livet
bussen tillhör de älskande

Burkarna är redan tomma när jag öppnar dem för att åter
börja drömma
kanske finns det inget kvar




Fri vers av Lille katt
Läst 483 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-07 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj ja jävlar. bra. mitt rum är inte heller mitt i livet
2011-02-06

    Jossan Ström
Jag blir verkligen berörd av din text, och kan känna igen mig väldigt väl i det du förmedlar. Jag gillar hur det liksom är upprepningar eller vad man ska kalla det i början:

"Jag brukar förvara mina kasserade drömmar
i burkar och fack där ingen längre kan röra dem,
ett för tjockt lager av damm gör kontakt
omöjlig för oss vanliga dödliga
oss döda
Vi som lämnar våra drömmar i burkar"

Tack för en bra text! :)
2010-12-12

  Ola Rydberg
Oj den här berör verkligen
det som var starkast
i denna tyckte jag var
(Ingen drömmer om mig på nätterna,
det gör mig rädd)
2010-12-12

  Jocy Joyless
den här tycker jag om!

"ett för tjockt lager av damm gör kontakt
omöjlig för oss vanliga dödliga"

det är ju så bra.
2010-12-07

  Ritva
Bra! jag har gjord likadant!
Ofta behövs det! Men, som vi ...ibland...
Läs gärna min text oxå!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lille katt
Lille katt