Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagskvartett

GULDKANT:
Himmelsblått
rosa moln flyter förbi
spegelbild

TID
Ella Fitzgerald
en sångerska från igår
livar upp idag

NÄSBLOD
Julrött i fönstret
blodrött i snödrivan
kraschlandning

VINTERVÄXTKRAFT
Julamaryllis
lysande i rött och vitt -
välte i fönstret




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-07 16:00

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
gillas här är både värme och tempo,
2013-03-24

  Jaseph
Ja, här händer det mycket!
Vackert och starkt.
Pang på!
2010-12-08

  vera gade VIP
tack- det är inte bara skidan som slinter;-)
2010-12-08

  objekt3
jag vill att den skall V ä l t a !
2010-12-08

    papillon
Glädjekvartett! men vad fanken gjorde du i snödrivan??
Suck för Ella Fitz, för hennes skratt, hennes värme och hennes otroligt svängiga röst. Upp Amaryllis, vakna min lilla, men plocka bort ett "l" ur vällte, välte skall det vara
2010-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker särskilt om den andra.
Ella tillhör mina favoriter och hon
håller länge än.
2010-12-07

  Monika A Mirsch VIP
starka bilder i spegeln
i julens röda i blod
ta hand om dig du min vän!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP