Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll.

Det var på en sommar kväll då du kom in i mitt liv.
Full som bara den var jag, ramlade hela tiden.
Du tog hand om mig i den kalla sommarkvällen.
Hann aldrig tacka dig, du drog vid ett nån gång för du skulle hem.
Du försvann ur mitt liv i ungefär ett halvår.
Sen så har jag väll facebook att tacka.
I dagsläget så vill jag ha tillbaka den där sommarnatten,
då det var du och jag mot alla ordnigsvakter, du var den första jag berättade för att mina föräldrar skulle skilja sig, du var jättegullig andra killar skulle nog ha gått därifrån medtanke på hur full jag var.
Du fixade tillochmed någon som kunde hålla koll på mig när du drog,
inte många killar skulle göra det.
Tur att det finns någon som dig.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 18:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En gentleman.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt