Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt asfalt för vägar

Spårens djup och vägunderhållet.
Mötesdeltagare söker en dröm.
Det som dagen har väcker andetag.
Vägen som tar en hem.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 19:17



Bookmark and Share


  Seglaren
fin dikt, tanken är dock lite djup,
undrar hur jag ska förstå den
Applåd
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP