Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt mig eller dig

Kanske är det glömt med ett osagt svar, känner mig lämnad halvvägs fylld.

Likt dina löften

Likt själar… som bör ha släppt taget av igår, eftersom igår uppstod
och… vi uppstod

Likt något som hände mellan nu och igår som ändrade dig

Likt stolthet…

Nu existerar du överallt, nu är det du, likt vi aldrig fanns
Jag är förvirrad, inget svar, inget ingenting,

jag känner mig förlorad i vinden utan riktning

Förlorad så som mina egoistiska böner

Förlorad i språket, likt denna dikt som är svår att skriva

… för att du är kvar

Jagandes




Fri vers av Henni
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henni
Henni