Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din födelsedag

Idag fyller pojken år, han är det finaste jag kommer att minnas..
jag drömde om kyssar och kärlek inatt och vaknades av påsar och längtan

igår gav han mig sin tröja, jag har sniffat på hans lukt, så nära med en sån avstånd

Han är kvar i stan, någonstans och firar och letar efter sig själv
jag ska leta efter honom i varje gatuhörn.. för jag är kär, kär i en pojke




Fri vers av Henni
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-31 06:37



Bookmark and Share


    vilgot hellros
kärlek
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Henni
Henni