Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entropi

Mitt liv började idag, jag föddes strax efter ditt samtal.

Ett okänt nummer, okända siffror som bildade entropi. Allting var på väg att utvecklas mot ett tillstånd av ökad oreda.


Jag ångrar att jag mött dina ansiktskonturer som löser upp något inom mig.
Jag förstår inte varför mina krafter inte fungerar i din närvaro.
Jag känner mig hopplös…

Jag skäms över detta dragtvång, att det enda genomförbara draget

…är att inte flytta.




Fri vers av Henni
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henni
Henni