Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina tankar finns det bara du.

Mina tankar är dina tankar.

Kan inte glömma dina ord, tre ord som sägs alltför ofta utan att man menar det.

Jag har sagt orden även fast jag inte menat det.

Nu däremot så vill jag säga dem till dig igen, nu menar jag det.

Tyvärr så vill inte du säga orden till mig längre.

Ingenting fungerar längre, allt skulle vara så bra om jag fick somna brevid dig en gång till.

Jag skulle glömma allting omkring mig jag skulle vara lycklig.

Kanske är det så att jag bara tror det om dig men som det känns just nu så vill jag inte ha någon annan än dig, jag kanske ljög för mig själv när jag sa förut att jag inte gillade dig.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt