Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min läkare har förhjudit mig att använda höger arm i onödan och jag hade därför tänkt vila min poetiska ådra en smula, men din kärlek till mina texters underbara värld fick mitt hjärta att bevekas i stundens hetta...


Kärlekens violin spelar sig via dina strängar i luftrummet






Jag bär mina blåmärken
på din kropp

mina skimrande minnen
från en sommar i Yorkshire

en kopp het kärlek
är som ett litet hav av dig

en insjö
av dina läppars beröring

en handfull tårar i din handflata
är några förflugna ord i vinden

dina kyssar
är som vattenstänk från paddelbladet

från en tur där du paddlar din kanot
i kärlekens tusenöade skärgård




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 21:59



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"en kopp het kärlek/ är som ett litet hav av dig...", "dina kyssar/ är som vattenstänk från paddelbladet" - vackert!! Men framförallt är helheten vacker!
2010-12-09

  Carola Jeryd
Wow..jag är såld!
Bättre kan det knappast bli!
Kramiz
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP