Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av alla dikter jag skrev i kursen Textkommunikation A i skolan..


Långt borta

Långt långt
borta
Men ändå så
nära
Jag undrar
var fanns
du
när jag behövde
dig
som mest




Fri vers av Jossan Ström
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-09 18:51



Bookmark and Share


  AliciaK
Duktig du är hjärtat!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström