Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sprucken fantasivärld

Sittandes i fönstret
Tårarna på flickan rinner i takt
med det eviga
sommarregnet som piskar mot marken utanför
Det finns inget stopp

Hon känner sig sviken
Hon vet att det inte är hennes fel
Men det finns ingen hejd för tårarna
Hennes bubbla som höll henne borta från den riktiga världen är spräckt

Om flickan bara visste
att det kommer bli bättre
Att hon kommer att skratta igen



skulle det göra någon skillnad?




Fri vers av Jossan Ström
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström