Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt sinne

Om du aldrig öppnar ditt sinne
släpper ut ditt inre
Hur ska du då veta vad som finns
därinne?




Fri vers av Jossan Ström
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 19:21



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Tänkvärt och sant...! Så låt oss öppna våra sinnen på vid gavel... Nu!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström