Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt om den grymma verkligheten eller så jag ser på den


mänsklig

vi har all makt i våra händer
ingen gör något
alla lever vidare
alla ignorerar problemen

problemen är vi
jag är problemen
vi tittar på när allt sakta smälter ner
när allt sakta försvinner

när allt förvandlats till aska
ingen bryr sig längre
alla har slutat

hoppet är över
över är hoppet

vissa av oss fortsätter att hoppas
men vi alla vet att ingeting är lönt längre
alla visste att problemet
alla visste att problemet aldrig skulle förstöras eller försvinna

nu lever alla vidare
alla lever precis som inget har hänt
älskade mänskligheten




Fri vers av enkelkille
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 18:41



Bookmark and Share


  helenita VIP
förtvivlan och hopplöshet
skildras så starkt.
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

enkelkille