Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död.

har upplevt en ny känsla
en känsla som ingen ska behöva uppleva.
en känsla så stark.
någon i min närhet, ska snart dö.
döden skrämmer mig.
döden skrämmer inte alla andra.




Fri vers av enkelkille
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 21:46



Bookmark and Share


  Mess
usch, va hemskt.
döden skrämmer oss alla.
kanske inte när vi själva drabbas, för då kan vi kämpa.
men när någon i vår närhet drabbas. då, då blir det jobbigt för vi vet att vi inte kan göra något åt det.
kämpa på!
i mina tankar finns bland annat du.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

enkelkille