Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Det var inte filmen
som betydde något
utan det faktum att dom satt
bredvid varandra i det mörka ljuset
hon med popcorn i sitt knä
han med salta fingrar
och kärlek som vibrerade
mellan raderna

Sedan
papper som svävade från en
tvårumslägenhet
med ett innehåll som
nu innebar kall otröstbar sorg
och hackiga andetag

Det var ju en glimt
i hans öga ett
leende som värmde
plus gåshuden som
hon alltid fick i hans närvaro

och kärleken som sprang men kom försent




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:38



Bookmark and Share


  PPQ
jag belv så sugen på en ola-dikt så jag leta mig hit...jag blev ine besviken....inte visste jag att man kunde få sammabehov av dina dikter som man får av tex en Lennonlåt samma längtan som manhar i bland efter Lucy in the sky with diamonds....precis samma längtan hade jag efter dina dikter och jag blev som sagt var inte besviken alla människor borde läsa en ola-dikt per dag:) ha det
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan