Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skumt och gött

Jo bakfyllan har släppt nu
och poesin skriver sig själv igen
gårdagens rockn roll drömmar
var verkliga
och jag tror
att en del människor var
människor

Backen på bordet
var tom
det är den alltid
och vi går hem
med humle i magen

En vansinnig
färd
på cykel
inträffade ochså
igår
ca 03.59




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 218 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan