Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kastar upp så se upp och böj dig ner

Jag vill kyssa
dina isbitar
och tinas
upp om 50 år

Kanske
är
vi visare då
eller bara mer
teknologiska

Robotar torkar oss
i häcken efter
nr 2
kloningen
jobbar
samtidigt
som jag
blir tillfredställd
av lugnet

Vinet är ologiskt
men förbannat gott
jesus lever
och röjer
som en djävul

Allt är
en spya i motvind




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan