Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad..

När ljuset brunnit ut
när längtan inte finns
när känslan är kall
finns inget mer att säga
finns inget mer att göra..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-12 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra