Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm värld

I min drömvärld

Där finns ingen smärta inga tårar
Gräset är grönt träden är höga
Blommor är vackra sjöar är klara
Familjer skrattar vänner förstår
Kärlek blomstrar det behövs inga ord

Men när jag vaknar hoppas jag att du finns där och tröstar mig




Fri vers av Simon Blidberg
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Blidberg