Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One day

One day this will end
One day I will go away
Won't care what they say I will find a way to be with you again




Fri vers av Simon Blidberg
Läst 648 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-12 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Blidberg