Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en vacker dag.


Ge mig en vacker dag
och jag ska kasta stjärnglitter
över våra huvuden.

Jag ska skratta oss pärlor
på rad
och dansa bort golven
under oss

få oss att sväva, glömma,
drömma och strömma
mot nya fantastiska äventyr.

Men bara om du ger mig en vacker dag.




Fri vers av Tina-sol
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-12 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol