Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi olika önskningar och drömmar :)


dagens Rasmus 2010-12-11

På promenad med pappa, en kväll, i det vackra vinterlandskapet

Rasmus: Åh, jag önskar jag var en JULGRAN!




Fri vers av Therés
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-12-12 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!