Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen roll alls

det spelar ingen roll
att man blundar så hårt man orkar,
eller hur många djupa andetag man än tar

det spelar ingen roll
att man springer så fort man någonsin kan,
eller hur högt man än skriker

det spelar ingen roll
att man sträcker sig så långt armarna bara når,
eller hur liten man än gör sig

det spelar ingen roll
att man sitter och väntar i flera evigheter,
eller hur mycket man än försöker skynda tiden framåt

det spelar ingen roll
att man önskar något vid varje stjärnfall,
eller hur långt man än törs drömma




mamma, det spelar ingen roll




Fri vers av Ros
Läst 359 gånger
Publicerad 2010-12-12 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ros