Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp i hopplöshet

Med dig, väcks lukten av jord och regn till liv

Du som min bortgångna barndom, än mild och ren

Jag har funnit regnets mening genom ditt gråtande

Du som inte har sett regnet, inte plockat molnens blommor

Du som sover och är vaken, du som är berusad och nykter

Skiljer på nattens tillvaro och stjärnor…

Dessa orörda vägar har du inte sett, inte fångat mitt inre

Du är alla mina historier, mina sekunder

Du är mitt hopp i nattens hopplöshet




Fri vers av Henni
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henni
Henni