Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykakuten

"Är på psykakuten


Känner mig trött, utmattad och skjuten


Ser nu rimfrost utanför rutan.


Frost där ute, i de fina träden,


frost här inne, i den mörka själen.


 


Lever, men hoppas, att jag ska ut från balkongen


Även om jag inte vågar, även om jag inte frågar


den jävla flickan i den mörka kalla gången.


I sjukhusets sal. Jag har inget val.


 


Upp och ner går känslorna, upp och ner går hatet.


Jag ser ner på sjukhusfrukosten i det äckliga kalla fatet.


 


Vad ska jag göra nu då?"


 


Tänke detta när jag var på psykakuten i natt.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-15 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känner igen mig. finns det något värre än
psykakuten
2011-01-07

  Maria T
Så fint du beskriver
besöket på psykakuten.
Du kan konsten att
skriva och berätta
2010-12-25

    ej medlem längre
Berörande, mycket. Ta hand om.
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson