Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämtsam nocturne

Snälla, snälla
mjuka kudde
kyss mitt öra
smek min kind.

Lätta, lätta
varma täcke
hölj min höft och
dölj min tå.

Vackra, vackra
ömma drömmar
lys min måne
fyll min natt.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-15 15:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin text med vaggande rytm
2010-12-16

  Eaglemountains VIP
Varm och go ....
2010-12-16

  Monika A Mirsch VIP
du har bäddat en underbar säng - den lockar!
2010-12-16

    papillon
Den var riktigt läcker - jag hör också vaggvisan till piano spelat ppp..........
2010-12-15

  Arja Söderfeldt
Jättefin! Kan absolut användas som en vaggvisa också!
2010-12-15

  Anna*
Fin och varm =0)
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP