Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Jag är rädd
för nu finns du
inte som stöd
Varför har det
blivit stelt mellan oss?
Var tog förtroendet vägen?
I mitt hjärta
skriker saknaden
Minnena har jag kvar
Alla våra skratt
och tårar
Jag tänker dock inte
förstöra mitt liv
För livet ger möjligheter
även om det
ligger gömt ibland




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-15 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta