Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik på en text av Peter Markurth, en text med väldigt lång rubrik, inspirerade till kommentaren som i sig är mera en annan text än just kommentar. Min text beskriver scenen ur en film med en man som tvångsmässigt mördar kvinnor.


Kritik på en text (578) - Kontraproduktivt arbete




Ibland tänker han tillbaka på
hur osjälvisk hon var
som inte log in i döden

trots att han så varligt och försiktigt
placerat skarvsladden om hennes hals
och talat vänligt till henne

medan han ströp så långsamt
han bara kunde
reciterande några rader
ur en bok av Karin Boye




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 15:27



Bookmark and Share


  peter markurth
tack...
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP