Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten sanning


När man kommer ihåg hur det känns att kyssa sin älskade älskar man inte mer




Fri vers av hejmartina
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-17 00:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Storslaget.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

hejmartina