Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta har valt Dig



Att mitt hjärta har valt Dig innebär
att Du dominerar mina tankar varje dag,
att varje ny dag tillsammans med Dig
är en ny bästa dag i mitt liv

det innebär också
att Du, bara Du, är den enda som håller mig vaken leende
när jag ser Dig sova bredvid mig

det innebär
att Du är den enda jag ser,
den enda som ger mig gåshud
när Din hand rör sig längs min kropp

det innebär speciellt
att jag lever för kyssarna Du ger mig
och för de stunder när Du ligger tätt, tätt, tätt intill mig och viskar
"Jag älskar dig"

Det innebär
att jag skulle kunna skriva resten av livet och förklara vad det innebär
att jag är så grymt kär i
Dig



för det är Dig, just Dig,

mitt hjärta har valt






Fri vers av takethemoon
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-17 11:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert!
2010-12-17

  Sophie Jennifer
Så fantastisk!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon