Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voodoo

Du är som voodoo,
när det smärt för dig,
smärtar det för mig,

Du är som voodoo,
när du lever upp,
lever jag vidare

Du är som voodoo,
när du kramar handen
känner jag den längs min kind

Du är som voodoo
när du kämpar
kämpar även jag




Fri vers av Gustav Landström
Läst 335 gånger
Publicerad 2010-12-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Landström