Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha tillbaka nycklarna

jag vill ha tillbaka nycklarna
både till mitt hjärta och till min lägenhet
därför du är bara inne och själ och smutsar ner
jag orkar inte städa mer.




Fri vers av Gustav Landström
Läst 347 gånger
Publicerad 2011-06-23 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Landström