Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"EN VÄN"

 

" De har ögon,

men är ändå inte seende ...

de ser mina läppar  

och tror på mitt leende ...

 

De har öron, 

men är ändå inte hörande ...

de hör inte mitt hjärtas gråt, 

så stilla och berörande ...

 

Om du är min vän,  

så lyft då din blick ...

Möt mina ögon, 

och se in i mitt hjärtas själ ...

 

Kanske syns allt, 

bara för ett ögonblick ...

Men kanske hinner du ändå se, 

att allt inte är väl ...

 

Så ta min hand, 

för mig in i din värme ...

kanske är det allt som behövs, 

en vän som står närmre ...

 

En vän som tröstar,  

och ser sorgen ...

som lindrar den smärta,

som för andra är förborgen ... "

 

 

© La Magnólia




Bunden vers (Rim) av La Magnólia VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-12-19 15:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert och berörande skrivet...
2012-11-24

    ej medlem längre
Som sagt, detta är äkta!
2011-09-04

    ej medlem längre
Som sagt, detta är äkta!
2011-09-04

  jörgen g
Ljuvlig läsning!
2011-07-30

    Birgersdotter VIP
så viktig och vacker text ...så viktigt se och finnas ..för en vän
2011-07-26

  Ninananonia VIP
Älskar denna!
2011-03-25

  Bodil Sandberg
Mycket mycket vacker poesi ..en av de finaste dikter jag läst och så mycket sanning i att det kan vara så ..de ser men är inte seende..de har öron men är inte hörande.. ..lyft din blick möt mina ögon..se in i mitt hjärtas själ..för mig in i din värme..om du är min vän..applåder!!
2011-02-23

  erkki
Jag tycker speciellt mycket om formen. Unik och effektfull i samband med siit eviga tema.
2011-01-28

  Järnkatten
Älskar den, så vibrerande, den ropar, underbar....
2011-01-23

  Janne
Mycket bra skrivit
känslostarka
fina ord




Mvh



Själens krigare
2011-01-09

  Nikolai Jungsin VIP
vackert växelspel i ord och tankar
2011-01-07

  Quasimodo
Fint för kärleken i vänskap och allt gott den kan vara och bli!!
2011-01-07

  mare VIP
Applåder !!!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP