Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

Då var du hjälten i min värld
Min bror, en riddare med kärlek som rustning

Du stred mot faror
Du tog mig i försvar
Du älskade mig
Du lät ingenting komma åt mig
Du lärde mig att bli stark

Jag blev stark

Idag är du skadad
Rustningen har bleknat
Svag
Ensam
Rädd

Jag bara ser på

Väntar att du ska försvara mig igen
Resa dig igen utan min hjälp

Det gör du inte




Fri vers av Mila
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-20 09:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande stark och naket utlämnande
2014-09-29

  franz
fantastiskt starkt!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mila
Mila