Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra nakna kroppar

Jag trivs med dina orgasmer
i mitt sällskap,
det är någonting
med dina ljud
som gör mig trygg
och tänd samtidigt

Ljuset i rummet blir extra starkt
och auran omhuldar våra nakna kroppar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-12-05 21:19



Bookmark and Share


  Propella
"Jag trivs med dina orgasmer
i mitt sällskap,"

- vilken rad!
2005-12-06

  Hans w-art Westlund VIP
tillsammans. det är där färgerna och styrken finns.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan