Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyggare förr

Vi var snyggare förr
därför förbannar vi tiden
tick tack eli skitsnack

Vi var snyggare förr
och spriten
förbrändes fortare
resorna gjordes på hemmaort

Vi var snyggare förr
vi knullade oftare
och åt billig mat

Vi var snyggare för
men vi är snyggare än någonsin
nu tillsammans




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-12-05 21:28



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Snyggare förr? I vems ögon? Mycket man upplever sätter spår i ansiktet och det är vackert tycker jag. Kanske är det så du menar det med det sista stycket?
2005-12-07

  Hans w-art Westlund VIP
fin tanke
2005-12-06

  Propella
*fnissar* Den här har du lyckats riktigt bra med! Finurligheterna avlöser varann. Som:

"tick tack eli skitsnack"
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan