Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade ingen bild på en gran, men bara det kommer till med belysningen så...


Huru låter sig väl en gran tämjas?





Jaså, har polarna en platsgran?
En sådan där som har sin givna plats eller så placerar den sig själv, klär sig själv och är helt enkelt också bara sig själv.
Jo, men då är ju svaret givet.
Ni sätter den på plats tror ni, bara för att ni säger 'fot'.
Men då säger ni fel, inte ens 'julgransfot' hjälper ju.
En gran är inte någon hund, den går inte 'fot' bara för att ni säger det åt den.
Nej, ni måste nog säga 'plats' istället.
Era kompisar tycks ju använda det knepet.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP